Diving - Ronilacki Klub Amfora izvodi kurseve za sve ronilacke kategorije po programu PADI i CMAS asocijacija.

Kursevi se odrzavaju praktican deo na bazenima 11. April  u Beogradu.

 - Sreda 22h

 - Nedelja 15h

Za obuku su potrebni samo maska peraja i disalica koje mozete kupiti u firmi Amphora koja je Zastupnik Coltri sub,Technisub, Omer sub, San o sub i Aqua sphera po najnizim cenama.

Teoretski deo je subotom u 17 h u prostorijama kluba Dunavski kej 4.

Cena Ronilackog Kursa po PADI asocijaciji je 220 evra a po CMAS 150. U cenu je uracunata prakticna i teoretska nastava, koriscenje bazena za obuku u terminima koji vama odgovaraju u okviru zakupljenih sati, ispit

I medjunarodno priznata licenca od licenciranih instruktora. Razlika u ceni je uglavnom zbog razlicite cene licenci. Po zavrsetku ispita kursisti dobijaju zvanje OWD open water instructor po PADI-u i ronilac sa jednom zvezdom po CMAS-u.

Minimalna dob za Junior OWD je 10 god dok maksimalna starosna dob nije limitirina. Narocito je pozeljno porodicno pohadjanje kursa u cemu tri nasa instruktora imaju dosta iskustva. Za vreme pohadjanja kursa pratioci mogu besplatno da koriste

Termine za rekreativno plivanje.Posle zavrsetka kursa nocioci ronilackih zvanja mogu da se ukljuce u rad kluba i da se kondicioniraju u pomenutim terminima.Osim toga klub organizuje ekskurzije za clanove kluba i pratioce na kojima se sticu znanja za vise kategorije i uziva na ronjenju u razlicitim destinacijama:Crveno more,Krf,Vis Lastovo,Vourvouris kao i na nasim jezerima.

Za dodatna obavestenja obratite se na tel 063 235793 i 064 6153203.

Bratislav Markovic

PADI OWD instructor

CMAS instructor sa tri zvezde